Webshop, workshops & demonstraties Dogfrisbee. De grootste importeur in Europa van Hero Disc, Wham-O en Hyperflite.

Cursussen

 

 • Puppen-Training

 • Honden-gym (aanloop naar sport(ieve)hond)

 • Dogfrisbee

 • Behendigheid

 • Treibbal

 • Opleiding tot Dogfrisbee instructeur

Lesblokken

 • Blok 1: maart, april, mei ,juni
 • Blok 2: juni, juli, augustus, september
 • Blok 3: september, oktober, november

Lesblokken 

Kosten voor een lesblok bedragen € 100,00 voor 10 lessen en is geldig in het blok van aanschaf. Dit geldt voor Dogfrisbee, Agility, Treibball.

Kosten Puppen-Training bedraagt € 150,00 voor 12 lessen incl. 1 theorieles, geldig in het blok van aanschaf.

Kosten Honden-Gym bedraagt € 125,00 voor een blok van 10 lessen.

Meer informatie

Mocht je nog meer willen weten, of heb je zin om eens te komen kijken, bel ons dan op 06 290 66 516.

Puppen-Training

Wil jij ook graag je puppie opvoeden op een speelse manier. Dan kan je bij ons terecht voor een leuke en sportieve puppen-training. Je kunt hiermee starten vanaf de leeftijd vanaf 8 weken.

Wij hebben kleine groepen, waardoor wij op maat kunnen trainen voor uw hond. Bij de puppen-training hanteren wij de basiscommando’s gecombineerd met een speelse en sportieve manier van opvoeden. Ook behandelen diverse situaties waar de hond in terecht kan komen, zoals bezoek aan de dierenarts, het tegenkomen van een andere hond of andere objecten. Het verzorgen van de hond zoals borstelen, tanden, oren e.d. Ook hebben in dit blok van 12 lessen, 1 theorieles over de ins en outs over je pup.

Cursusdagen

 • Woensdagavond 18:30 uur 
 • Donderdagmiddag om 13:00 uur

Honden-Gym

Houden jouw (jonge)hond en jij van een actief leven, dan is dit misschien al iets voor jullie. Met Honden-Gym maken we op een speelse manier je hond bewust van zijn/haar lichaam zodat je toe kunt werken naar een gezond en sportief vervolg in het volwassen leven van de hond. Je kunt hiermee starten vanaf de leeftijd vanaf 6 maanden.

Wij hebben kleine groepen, waardoor wij op maat kunnen trainen voor uw hond. Bij de (jonge) honden-gym hanteren wij ook de basiscommando’s gecombineerd met een speelse en sportieve manier van opvoeden.

Cursusdagen

 • Woensdagavond 19:30 uur (voor jonge honden)
 • Donderdagavond om 18:30 uur (alle leeftijden, ook geschikt voor senioren)

Dogfrisbee cursus

Al vanaf 2003 geeft Fly’em High les in Dogfrisbee. Wij trainen in groepsverband en ieder persoon en hond op eigen niveau. Bij ons zijn alle niveau’s in de groep aanwezig tijdens onze cursussen.

We werken aan gooitechnieken, trucjes met de hond in combinatie met de frisbees. We werken op niveau van handler en hond, en daar waar nodig aan de specifieke wensen van de handler.
Doel is om een vloeiende frisbee routine op te bouwen.

 

Dogfrisbee ook voor honden met gedragsproblemen!

Heeft een hond moeite met honden in de groep of geeft de hond andere problemen, dan ben je bij ons ook welkom en zullen de training hierop aanpassen. We zullen proberen de hond ‘terug’ te trainen naar de groep.
Let op het trainen met frisbee en hond gebeurt over het algemeen al met 1 hond tegelijk op het veld.

Priveles voor moeilijke honden is ook mogelijk.

 

Cursusdagen

 • Woensdagmorgen 10:30 uur
 • Donderdagmorgen 10:30 uur
 • Donderdagavond 19:30 uur

Behendigheid

Behendigheid wordt gedaan in kleine groepen van maximaal 5 á 6 personen/honden. De behendigheid/agility is op beginnersniveau en alle aspecten van behendigheid zullen worden aangeboden.

Ook hier geldt: er wordt gekeken naar het kunnen van baas en hond.

Cursusdagen

Vrijdagavond 19:00 en 20:00 uur

Treibbal

Het principe van Treibbal is dat de hond een grote kunststof ‘ yogabal’ voortduwt naar een bepaald doel. De hond aanleren de bal met de neus te duwen in de richting waar een ‘target’ is.
Dit is ook geschikt voor de wat oudere hond die toch nog wat wil doen.

De groepen zullen niet groter zijn dan 6 honden.

Cursusdagen

N.t.b.

Opleiding Dogfrisbee instructeur

Fly’em High geeft ook in samenwerking opleidingen voor Dogfrisbee instructeur. De opleiding bestaat uit 3 tot 4 instructiedagen in Boelenslaan op het terrein van Fly’em High. Aan het eind ervan wordt een examendatum gepland en kan het certificaat worden behaald. Kosten hiervan bedragen afhankelijk van de lengte van de Module de 3-daagse € 225,00 excl. BTW en de 4-daagse € 300 excl. BTW.

Informeer naar de mogelijkheden, neem contact op.