Cursussen

 

Al vanaf 2003 geeft Fly’em High les in Dogfrisbee. Wij trainen in groepsverband en ieder persoon en hond op eigen niveau. Bij ons zijn alle niveau’s in de groep aanwezig tijdens onze cursussen.

 

Dogfrisbee cursus

We werken aan gooitechnieken, trucjes met de hond in combinatie met de frisbees. We werken op niveau van handler en hond, en daar waar nodig aan de specifieke wensen van de handler.

Doel is om een vloeiende frisbee routine op te bouwen.

 

Ook voor honden met gedragsproblemen

Heeft een hond moeite met honden in de groep of geeft de hond andere problemen, dan ben je bij ons ook welkom en zullen de training hierop aanpassen. We zullen proberen de hond “terug” te trainen naar de groep.

 

Priveles voor moeilijke honden is ook mogelijk.

 

PuppenGym

Houden je pup en jij van een actief leven, dan is dit misschien al iets voor jullie. Puppengym we maken op een speelse manier je pup bewust van zijn/haar lijf zodat je toe kunt werken naar een gezond en sportief vervolg in het volwassen leven van de hond. 

Lesblokken

  • Blok 1 : maart, april, mei ,juni
  • Blok 2 : juni, juli, augustus, september
  • Blok 3 : september, oktober, november

Lesblokken kaart

Kosten voor een lesblok bedragen € 95,00 voor 10 lessen en is geldig in het blok van aanschaf.

 

Meer informatie

Mocht je nog meer willen weten, of heb je zin om eens te komen kijken, bel ons dan op 06 290 66 516.

Opleiding Dogfrisbee instructeur

Fly’em High geeft ook in samenwerking opleidingen voor Dogfrisbee instructeur. De opleiding bestaat uit 3 tot 4 instructiedagen in Boelenslaan op het terrein van Fly’em High. Aan het eind ervan wordt een examendatum gepland en kan het certificaat worden behaald. Kosten hiervan bedragen afhankelijk van de lengte van de Module de 3daagse € 225,00 excl. BTW en de 4daagse € 300 excl. BTW.

 

Informeer naar de mogelijkheden, neem contact op.