Skip to content

Webshop, workshops & demonstraties Dogfrisbee. De grootste importeur in Europa van Hero Disc, Wham-O en Hyperflite.

Welke frisbee schijf koop ik voor mijn hond?

 

Dit is een vaak gehoorde vraag. In de loop van de tijd zijn er steeds meer internetshops bijgekomen die frisbees of schijven aanbieden voor honden, echter is het bij deze shops vaak zo dat het hier vaak ontbreekt aan de kennis welke schijf goed is voor welke hond en waarom.

 

Dogfrisbee is een ontzettend leuke sport, maar een valse start met de verkeerde frisbeeschijf, is vaak niet goed voor uw hond!

 

Geschikte schijven voor elke hond in onze webshop

Er wordt dus vaak een verkeerde schijf verkocht of gekocht, waardoor er het een en ander mis kan gaan met aanleren van het frisbeeën. Dat kan zijn omdat de schijf te zwaar of te groot óf juist te licht en te klein is. De hond kan zich verwonden en dan is het plezier van het frisbeeën er snel af.

 

In onze webshop kunt u diverse schijven bestellen die geschikt zijn voor Dogfrisbee. Bij elke schijf staan de afmetingen, eigenschappen en het gewicht vermeld. Weet u niet zeker welke schijf u het beste kunt bestellen? Neem dan contact op.

 

Vraag ons om advies!

Fly’em High heeft vanaf het eerste moment dat hondenfrisbee bekend werd ervaring opgedaan. Binnen en buiten onze landsgrenzen hebben wij onze sporen verdiend op zowel sportief als educatief gebied. Wij weten dus precies met welke frisbees u en uw hond op een goede en veilige manier kunnen sporten.

 

Wij kunnen vaak met een paar vragen al aangeven welke keuze goed zou kunnen zijn als start voor uw hond.