Skip to content

Webshop, workshops & demonstraties Dogfrisbee. De grootste importeur in Europa van Hero Disc, Wham-O en Hyperflite.

Animal Event 2018

Over de webdstrijd

Ook dit jaar is er tijdens AE 2018 weer een Dogfrisbee wedstrijd, waarbij we zoals alle jaren veel publiek mogen verwachten.
We hebben zaterdag 5 mei in de prins wedstrijd piste 2 blokken van 2 uur om een geweldige freestyle wedstrijd neer te zetten.

 

Dit gaan we doen in de Open Klasse Freestyle met 2 x een ronde freestyle en 1 x een ronde Distance.

 

Het maximale aantal deelnemers bedraagt 25 personen dus zorg dat je er op tijd bij bent.

 

Het belooft weer een spannende dag te worden!

Over Animal Event

Het evenemententerrein van Safaripark Beekse Bergen barst op 4, 5 en 6 mei 2018 weer uit zijn voegen tijdens de twaalfde editie van Animal Event. Duizenden honden met baasjes en dierenliefhebbers uit alle windstreken komen jaarlijks naar dit driedaagse dierenfestival in Hilvarenbeek, bij Tilburg. Om te genieten van acts, demonstraties en shows. Ze volgen workshops en shoppen bij de tweehonderd winkeltjes met de mooiste huisdierenspullen en allerlei soorten voeders.

Tijdens Animal Event kun je heel veel leren over allerlei soorten dieren. Denk je dat het lastig is om een hond te trainen? Dan moet je beslist eens kijken hoe het is om een kat, konijn of paard iets te leren. Alle mogelijke dierenexperts zijn op Animal Event aanwezig om over hun passie te vertellen. Daarnaast is het ook het walhalla om samen met je hond naar toe te gaan.

Ga naar de ticketshop.