Skip to content

Webshop, workshops & demonstraties Dogfrisbee. De grootste importeur in Europa van Hero Disc, Wham-O en Hyperflite.

Over ons

Hallo, wij zijn Yvette en Reint en samen zijn we Fly ’em High, een hondenschool die zich hoofdzakelijk al vanaf 2003 met Dogfrisbee bezighoudt.

Voor ons beiden is het frisbeeën met een hond meer dan alleen een hobby. Wij gaan er beiden volledig in op en hebben daarom beide verschillende cursussen gevolgd om volledig op de hoogte te blijven van en vooral ook veel kennis op te doen over de gedragingen van de hond.

81941739_10212841766398679_4969309816108351488_n

Cursussen en jurering

Wij zijn op diverse dagen op de leslocatie in Boelenslaan te vinden, waar wij momenteel twee groepen trainen die puur recreatief of wedstrijdniveau Dogfrisbee beoefenen, uiteraard met hun eigen hond.

Daarnaast begeleiden we mensen in het jureren van wedstrijden en komen wij bij clubs langs waar er nog het een en ander verbeterd kan worden qua techniek en dergelijke.

Webshop met geschikte dogfrisbees

Sinds enige tijd importeren wij diverse merken frisbees die geschikt zijn voor deze vorm van hondensport. Bij ons in de webshop vindt u de juiste spullen, van het juiste materiaal. Deze speciale dogfrisbees zijn speciaal ontworpen voor de hondensnuit en van zachte materialen gemaakt.
In de dierenspeciaalzaken of speelgoedwinkels worden vaak de verkeerde soort frisbees of schijven verkocht. Deze frisbees zijn meestal van te hard plastic, waardoor de hond zijn bek kan beschadigen.

Ook bestaat er de mogelijkheid voor verenigingen en bedrijven om uw hondenfrisbee bij ons te laten bedrukken ideaal voor promotionele doeleinden. Dit geldt echter alleen voor bij ons bestelde schijven.

Demo’s en workshops

Ook geven wij op verzoek demo’s om op deze manier de sport verder te promoten, of uw hondenschool kennis te laten maken met deze vorm van sport. Bekijk alle informatie over demo’s en workshops. .

Voor vragen over frisbeeën met uw hond of andere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veel plezier op deze site,

Yvette en Reint