Skip to content

Webshop, workshops & demonstraties Dogfrisbee. De grootste importeur in Europa van Hero Disc, Wham-O en Hyperflite.

Fly ‘em High biedt u de ideale teambuildingactiviteit

 

Als u de band binnen uw bedrijf wilt versterken, de communicatie wilt verbeteren en de samenwerking tussen verschillende partijen wilt verbeteren, dan heeft Fly ‘em High de ideale teambuildingactiviteit voor u. U hebt waarschijnlijk wel eens gehoord over teambuilding met dieren en de vele voordelen ervan. Dieren reageren sterk op lichaamshouding en de energie die u uitstraalt. Door een middag of weekend actief bezig te zijn met hondenfrisbee haalt u meer uit uzelf of uit uw team.

Teambuilding op maat

Fly ‘em High werkt hierbij op maat. Uw wensen en ideeën staan dus vanzelfsprekend voorop. Zo hebben wij programma’s ontwikkeld die zich richten op samenwerking of die juist communicatie en houding aanpakken. Deze zijn uiterst geschikt om groepsdynamiek onder de loep te leggen. Maar ook voor managers staan wij klaar. Aan de hand van onze teambuildingactiviteit kunt u uw leidinggevende kwaliteiten verscherpen. Bovendien kunt u er voor kiezen om een teambuildingactiviteit zowel met als zonder hond te doen.

 

Meer informatie?

Hebt u interesse in de teambuildingactiviteiten die Fly ‘em High aan de hand van hondenfrisbee met u verzorgt? Wij horen graag uw ideeën en wensen om er een productieve, dynamische en gezellige middag van te maken. Bel voor meer informatie naar 06-22387393 of vul hieronder het formulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Tot ziens bij Fly ‘em High!

 

reCAPTCHA is required.
Oogcontact?
Oogcontact?